Дух – це зброя.

Автор: Добрий Шубін

Рашка посилює провокації по усіх фронтах. Я вже чую скрежет залізної завіси, яка, по відношенню до рф, таки буде, затискаючи окуповані території України, Грузії, Молдови у кайданах. Потрібні рішучі дії. І тут я дуже прошу далі не читати людей з особливо чутливою психікою. Підкреслюю, що все написане – суто моя особиста думка. 

Роки війни торкнулися, нажаль, не всієї країни. Війна десь там – за горизонтом. Винні – теж там, а я – святий пупсік, це не моя війна. Ще дуже модно приводити досвід Ізраїлю – коментуючи, що якщо б «в нас так», то я б теж пішов воювати. Усі ці тези – лайно, відмовка та банальний страх.

Доречі, рекомендую вивчити досвід Ізраїлю глибше. Коли жінки та діти навчалися рукопашного бою для захисту своїх мешкань. Це роки поту і крові. Роки, наголошую. Тому я і вважаю, що більша частина нашого суспільства занадто розлінилася. Критично. Я не кажу про тих, хто не вагаючись кинувся у полум’я бою без навику, озброєння та броників. Для мене ці люди – приклад духу та міцності.

Я кажу про більшу частину суспільства. З такою життєвою позицією це не працює. У східній традиції є така догма – якщо Ти не хочеш щось зрозуміти у житті, то це питання від Всесвіту буде «прилітати» Тобі з кожним разом все сильніше. Вважаю, що це наш випадок. Якщо не підіймати дупу – прилітати буде все сильніше. Всесвіту пох#й на те, що Тобі щось там не хочеться. Або щось роби, або станеш жертвою. Так це працює.

Подивіться на американців. В них купа своїх проблем, але коли стосується інтересів держави – вони горло перегризуть кому завгодно. І не будуть ділитися на демократів і республіканців, бо то спільна справа. І саме розуміння того, що держава – то наша спільна справа, поки що не до кожного дійшло. І за це кожен заплатить свою ціну. Відповідно до зробленого у цьому напрямку.

Дуже часто чую від кремезних чоловіків, що їм страшно. Ох, Ви навіть не уявляєте, що таке страшно. Вважаю, що я маю право це казати. Свого часу дири мене намагалися розстріляти, але пощастило, і я повернувся на окуповані. І робив те, у що рік назад ніколи б не повірив. Страшні речі. Проходи через облави з розвідданими добре добавили сивини. Може хтось вважає, що не було страшно? Ви помиляєтесь. Були і страх і біль, все було. Розуміння того, що або Ти терпіло, якого можна вигнати з дитиною з його хати, або вільна людина — надавало мені сили. Вирішіть це для себе. Якщо терпіло – забийся під лавку і не тявкай.

Можна довго читати моралі, але то неефективно. Той, хто не зрозумів елементарних законів Всесвіту – заплатить за це. Хтось грошима, житлом. Хтось – життям. Надоїло щось – вставай з дивану і роби. Тільки так це працює. Мені більш не має чого додати. Вирішуйте самі. А я буду робите те, що робив – п#здити ворога.

ВАЖНАЯ ИНФОРМАЦИЯ

АККАУНТ В ТВИТТЕРЕ ПОД ПСЕВДОНИМОМ ФАШИК ДОНЕЦКИЙ — ФАЛЬШИВКА

МЕНЯ НА ДАННЫЙ МОМЕНТ В СОЦИАЛЬНОЙ СЕТИ ТВИТТЕР НЕТ.

С УВАЖЕНИЕМ Ф.Д

Пысы: Если ты устал воевать за миллионы пушилина и не хочешь быть мясом для русских, пиши на почту — fashdonetsk@protonmail.com , будем думать как тебя вытянуть из жопы.

P.S.: Наш сайт абсолютно волонтерский, гранты не грызём, дотаций из бюджета не получаем. У кого есть возможность поучаствовать в развитии проекта, будем признательны.

Рабов вышлем по почте

5375 4141 1364 0162

Патреон

Остальные реквизиты в меню сайта.

Всем спасибо за участие в развитии

Читать больше >

Дух – це зброя.
Please follow and like us: