Екологічна катастрофа в Маріуполі. Асвабаділі

Автор: Фашик Донецький

Почну з фантасмагорії, яка відбувається в окупованому місті прямо сьогодні.

Нещодавно росіяни та місцеві колаборанти помпезно відкрили «школу» в Маріуполі (вона одна працює на даний момент, якшо мені не зраджує пам’ять). Слово «школа» я написав в лапках навмисно, бо з навчанням цей заклад не має нічого спільного в принципі — це просто споруда, в якій спеціально навчені дорослі намагаються зламати психіку дітям, використовуючи російські пропагандистські методички.

Але повернемося до суті. Працівникам «школи» видали зарплатню на днях. Не в гривнях. І не в рублях. І навіть не в доларах. Так званим вчителям видали замість зарплатні по 2 банки тушонки і сказали, шо нада патєрпєть, дєнєг пока нєту і всьо такоє.

Вата, звісно, засмутилася. Більш того, деякі ватани навіть захотіли покачати права і поскандалити, але.. Але ваті швидко пояснили, що розголос непотрібен, бо можна легко стати «жертвой нацистов» і шо їх тіла можливо ніколи не знайдуть. Після таких аргументів «дискусія» завершилась і вата зрозуміла, шо таки нужна вайті в палаженіє і нємного потєрпєть.

Ну, а тепер до того, про що боїться говорити роспропаганда та місцеві колаборанти.

Почну трохи здалеку. Колись в мене був найманий працівник, сантехнік, який мав реально золоті руки. Цей сантехнік дуже довго працював в Маріуполі і постійно стверджував, що труби, які постачають воду місцевим жителям та труби опалення потрібно міняти в місті повністю, бо там все гниле і латане-перелатане. Згодом, в 2013 році, я неодноразово отримав підтвердження подібної інформації.

До чого тут сантехнік? Почнемо з того, що, зважаючи на обстріли Маріуполя росіянами, труби, які під землею проходять, отримали пошкодження. Гадаю, для цього не треба бути генієм, щоб не розуміти. Відповідно, в місті будуть проблеми з водопостачанням та водовідведенням + з опаленням, які потрібно вирішувати вже і зараз.

Саме для цього нещодавно в Маріуполь приїжджали росіяни, які мали підрахувати кількість грошей, що потрібно вкласти в частковий ремонт труб. І комісія зробила невтішні висновки: 80-90% труб потрібно замінити вже і сьогодні, бо латати латане вийде у підсумку ну дуже дорого.

Але сталося «несподіване» — в москві, ознайомившись з висновками комісії, а також побачивши кошторис на роботи, розлютилися. І наказали місцевим колаборантам латати латане вибірково, щоб картинка на рос тв тільки гарна була. Причина такої відповіді — санкції та нестача коштів в бюджеті рф(нада патєрпєть).

Що маємо у підсумку? В недалекому майбутньому мертве море. А може навіть і два мертвих моря, Чорне та Азовське. Бо, зважаючи на величезну кількість загиблих мирних мешканців Маріуполя та на знищену купу росіян, а також на відверто діряві труби, воду в окупованому Маріуполі вже і сьогодні ризиковано вживати. Причина — продукти розпаду тіл потрапляють в системи подачі води.

Також потрібно розуміти те, куди саме стікали відходи металургійних заводів і що, станом на зараз, вони зруйновані. Відповідно, незважаючи на те, що заводи простоюють та частково знищені, система водовідведення в них вже зруйнована і вся таблиця Менделєєва вже потрапляє в море.

Крім того, в Маріуполі зруйнована система дощової каналізації (лівньовки мається на увазі), що загрожує підтопленням міста.

Епілог. Особисто я не дав би зараз жодної гарантії щодо того чи не є вода в Маріуполі, питна, отруєною. Як на мене, спалах холери чи кишкова паличка в воді в окупованому місті — це лише питання часу.

Ну, а те, що росіяни чхали на екологію регіону, не мають намірів і коштів вирішити проблему з водопостачанням в місті, наводить лише на одну думку — це робиться свідомо.

Хоча… Якщо мислити як російський нацист, то его росіянина має зігрівати те, що росія не тільки знищила Маріуполь, а й «створила» 2 мертвих моря. Не бачите тут логіки? Та ви просто русопат та ненавидите всьо рускоє.

Дякую за увагу. Кінець

ВАЖНАЯ ИНФОРМАЦИЯ

АККАУНТ В ТВИТТЕРЕ ПОД ПСЕВДОНИМОМ ФАШИК ДОНЕЦКИЙ — ФАЛЬШИВКА

МЕНЯ НА ДАННЫЙ МОМЕНТ В СОЦИАЛЬНОЙ СЕТИ ТВИТТЕР НЕТ.

С УВАЖЕНИЕМ Ф.Д

Пысы: Если ты устал воевать за миллионы пушилина и не хочешь быть мясом для русских, пиши на почту — fashdonetsk@protonmail.com , будем думать как тебя вытянуть из жопы.

P.S.: Наш сайт абсолютно волонтерский, гранты не грызём, дотаций из бюджета не получаем. У кого есть возможность поучаствовать в развитии проекта, будем признательны.

Рабов вышлем по почте

5375 4141 1364 0162

Патреон

Остальные реквизиты в меню сайта.

Всем спасибо за участие в развитии

Читать больше >

Екологічна катастрофа в Маріуполі. Асвабаділі
Please follow and like us: