5000 засранців. Монолог про патріотів.

 Скоро таки почнеться чемпіонат світу з футболу  в рифи. Будьмо відверті, ми не Швейцарія, заради якої на подібний захід ніхто не приїхав би. Проте… Проте, не дивлячись на те, жителям умовної Бразилії абсолютно начхати на війну рф з Україною, бо війна для них — це десь далеко та по тв, пропоную звернути увагу на тих, для кого війна — це в його країні. Я маю на увазі тих пиздоглуздуватих, які поїдуть дивитися футбол в рф.

Уявімо ситуацію: я приходжу до вас додому, віджимаю квартиру,  дачу розбиваю в хлам та ставлю там алкоголіків зі зброєю на зарплаті. А потім запрошую вас на вечірку до себе додому, ми ж типу сусіди та не маємо чого сваритися.Я хуй його знає, як треба себе не поважати, щоб прийняти запрошення на вечірку.

Самоповаги в людей тупо нуль відсотків. Футбол без політики? Ви серйозно? Ви уявляєте собі матч між Германією та Францією у році десь так 1943-му у Штутгарті? А 5000 вболівальників з Поліщі на матчі між Бразилією та Англією у Дрездені у 1942-му? Я чомусь не можу цього уявити.

Не треба лицемірства і розказувати байки про те, шо то всього лиш футбол. Той, хто їде підтримувати своїми грошима економіку рф на чемпіонат світу, для мене особисто, нічим не відрізняється від їбанутих, які їдуть один хуй в окупований Крим. Самоповаги нуль, гордості нуль, мізків також нуль.Особисто моя точка зору з приводу перегляду матчів у немитій дуже проста: на великому екрані, з пивом та горішками, з друзяками чи з родичами, найкраще дивитися футбольні матчі у кацапії у таких містах, як Піски, Мар’їнка, Красногорівка, Майорськ. Так ви футбол більше ніде не подивитесь, з такими потужними та яскравими спецефектами від фанатів сбірної рф.
Хоча ні, брешу. Є ще варіанти, щоб перегляд матчів запам’ятався на все життя. Беремо плазму, велику плазму і веземо плазму до пацанів у шпиталь у Покровськ чи в лікарню ім Мечникова. І разом сідаємо дивитися футбол, постійно коментуючи вголос «а 5000 наших поїхали туди дивитися, в рф. Оце пощастило їм!» І дивимся на реакцію наших пацанів після цих слів, які бачили справжніх рускіх. Як вам такий відпочинок?
Можна навіть ще сильніші спецефекти відчути. Береш квиток, який ти купив і пиздуєш на кладовище, де пацани поховані. На кладовищі нікуди не спіши, подивись на обличчя загиблих, на тривалість їх життя. А потім голосно спитай себе: «чи поїхали б ті, хто втратили життя через агресію кацапії в кацапстан на футбол?».

Не толерантно? Аморально? А у Порошенка бізнес в рф? Сука, якшо хтось досі не зрозумів, що Україна — це ми з вами, а не завод рошен в рф, то мені вас шкода. Країна починається з тебе самого, ти або маєш самоповагу та гідність, або не маєш.

До речі, можна ше сказати шо то всьо данєцкіє і луганскіє паєхалі. Ну а хто ж ще міг поїхати? Ну не могли жителі Львову чи Чернівців поїхати на футбол в кацапстан, вони ж патріоти шпздц. На заробітки в рф теж їздять люди тільки з окупованих, які переїхали на мирні землі. Більше ніхто туди не їздить, правда-правда.

Моралі нема. Чекаємо новин про шпигунів з України в рф та блискучі операції по знешкодженню терористів з України на території рф при проведенні чемпіонату світу. Фу, бля, як можна бути такими тупими недоумками. Соромно перед хлопцями, що з неба на це все дивляться.

Фото взяті із соціальних мереж.
Please follow and like us: